Oprindelse: AMA
Steg baconskiverne på en pande i AMA Flydende til de er let gyldne på begge sider, men stadig bløde. De må endelig ikke blive sprøde. Rist rugbrødet på en brødrister og stik runde skiver ud, der passer i størrelsen med bunden af din muffin-bradepande. Smør bradepanden grundigt med AMA bagespray (eller AMA Flydende). Læg ristet rugbrød i bunden og fór siderne med to skiver bacon pr. form. Slå et æg ud i hullet og bag dem i en 200° forvarmet ovn, alm. ovnvarme (eller varmluft 185°) i 12-15 minutter. Tag dem ud af formene og server til brunch med masser af hakket purløg og karse på toppen.
12 skiver god bacon 6 skiver groft rugbrød i tykke skiver 6 æg AMA Flydende til stegning Karse og fintskåret purløg til pynt
Andet: Muffin-bradepande i metal AMA bagespray til smøring af form