MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Bagte kartofler med champignonfyld
Bagte kartofler med champignonfyld
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Skrub kartoflerne grundigt og lav et snit på den pæneste side.
2) Stil dem i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time, til de er møre.
3) Champignon hakkes groft og svitses på en pande i AMA Flydende Original til de begynder at brune. Tilsæt salt og peber.
4) Hæld champignon over i en skål og bland med Bakkedal. Hak purløget og bland i.
5) Tryk kartoflerne åbne og fordel champignon fyldet i dem. Eller server fyldet i en skål. Server straks.
Tips:
Ønskes der kød til retten, kan der fx serveres et stykke oksekød og evt. grøn salat til.
INGREDIENSER
4 store bagekartofler
Champignon fyld:
250g rensede champignon
25g AMA Flydende Original
½ tsk Salt
8 omgange fra peberkværn
75g Bakkedal
1 bdt purløg
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/bagte-kartofler-med-champignonfyld.aspx
Frydensberg og Co