MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Bayonne skinke m. grøn salat og bagte kartofler
Bayonne skinke m. grøn salat og bagte kartofler
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Bagekartoflerne skrubbes grundigt og der skæres et kryds i hver.
2) Bag dem i ovnen ved 225 grader (alm. ovnvarme) i ca. 1 time.
3) Skinken koges i en gryde i 20 min.
4) AMA Stegning røres sammen med sennep og krydderier og smøres på skinken.
5) Skinken pakkes ind i sølvfolie og sættes i ovnen i en lille bradepande i 35 min. ved 225 grader.
6) Skyl salatbladene og riv dem let i stykker. Serveres på et fad med tomat, rødløg og pinjekerner eller valnøddekerner.
7) Serveres med en fløde/citron dressing.
8) Kartoflerne trykkes lidt, så de åbner i krydset og serveres med Bakkedal Hvidløgssmør.
9) Skinken pakkes ud og skæres i skiver.
INGREDIENSER
Ca. 700g bayonne skinke
75g AMA Stegning
2 spsk fransk sennep
1 fed knust hvidløg
1 spsk rosmarin
1 spsk basilikum
1 spsk persille
8 bagekartofler
Salat:
Grøn salat
Tomat
Rødløg
Pinjekerner
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/bayonne-skinke-med-bagte-kartofler-og-groen-salat.aspx
Frydensberg og Co