MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Blomme/kokos dessertkage
Blomme/kokos dessertkage
Oprindelse: AMA
5
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Læg blommerne i et ovnfast fad.
2) Bland sukker og maizenamel og rør det i blommerne.
3) Stil fadet tildækket i ovnen ved 200 grader i 20-30 min. til blommerne er møre.
4) Pisk AMA Bagning og sukker til det er blødt.
5) Bland æg og æggeblommer i og tilsæt kokosmel.
6) Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen.
7) Hæld dejen over blommerne og bag det hele i ovnen ved 175 grader i ca. 25 min.
8) Serveres lun eller kold med flødeskum eller creme fraiche.
Tips:
Kagen smager bedst med gule blommer, men blå eller røde kan også bruges.
INGREDIENSER
500g udstenede blommer i kvarte
1 dl sukker
1 spsk maizenamel
50g AMA Bagning
4 spsk sukker
1 æg
2 æggeblommer
2 dl kokosmel
2 æggehvider
Tilbehør:
Creme fraiche eller flødeskum
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/blomme-kokos-dessertkage.aspx
Frydensberg og Co