Oprindelse: AMA
1) Steg bøfferne ca. 3 minutter på hver side afhængig af, hvor rødt man ønsker kødet. 2) Læg bøfferne på et varmt fad og lad dem trække, mens sauce og tilbehør tilberedes. 3) Rør skalotteløg og hvidløg i stegeskyen (tilsæt evt. lidt ekstra AMA Stegning). 4) Pisk melet i og tilsæt appelsinjuice, rødvinseddike og bouillon. 5) Lad saucen koge ca. 5 min. til passende konsistens. 6) Smag til med salt og si evt. saucen. Tilsæt persille inden servering. 7) Damp gulerod og courgette strimler et par minutter i AMA Stegning og tilsæt et par spsk af saucen. 8) Drys med salt. 9) Hæld evt. kødsaften i saucen og rør. 10) Fordel grønsagerne på et fad og læg bøfferne ovenpå. 11) Server med små kogte kartofler og saucen til.
4 Entrecotes eller tournedos-bøffer 25g AMA Stegning Sauce/Tilbehør: 1 finthakket skalotteløg 1 finthakket fed hvidløg 1½ spsk mel 1 dl appelsinjuice (gerne fra blodappelsin) 1 spsk rødvinseddike 3 dl bouillon (vand+terning) salt og peber 1 spsk hakket persille 2-3 gulerødder i tændstik tynde strimler (julienne) 1 courgette i tændstik tynde strimler (julienne) 20g AMA Stegning