Oprindelse: AMA
Brun bøfferne 1 min. på hver side ved kraftig varme i halvdelen af fedtstoffet og krydr med salt og peber.
Tilsæt resten af fedtstoffet og lad det bruse op.
Kom svampene ved og steg dem sammen med bøfferne i 3-4 min. ved jævn varme. Bøfferne vendes efter halvdelen af stegetiden.
Mærk efter om bøffen føles let fjedrende når du trykker på den med tommelfingrene for så er den perfekt medium stegt. Hvis den føles fast er den gennemstegt. Bøfferne skal af panden, når de er stegte og inden portvinen hældes over.
Skru op for varmen og hæld portvinen over svampene. Kog ind til det halve, drys godt med hakket persille og kom svampene hen over bøfferne. Server med kartofler og årstidens grønt.
4 bøffer af oksemørbrad, filet eller tykstegsfilet ½ dl AMA flydende Gourmet Salt, peber 250 g rensede svampe gerne forskellige 1 dl portvin Persille Tilbehør: kartofler & årstidens grøntsager