Oprindelse: AMA
Gå sildefileterne efter for ben og klip rygfinnerne af. Skyl sildefileterne i koldt vand. Smør fileterne på kødsiden med sennep og fold dem sammen. Bland rugmel med salt og peber og vend sildefileterne i blandingen. Steg dem ca. 3-6 minutter på hver side i margarine og læg dem i et stort fad. Bring alle ingredienserne til lagen i kog, og kog til sukkeret er opløst. Skær løgene i skiver og læg dem oven på sildefileterne. Drys med tranebær. Hæld den varme lage over og lad dem trække i køleskabet i mindst 1 time. Drys med dild og server med rugbrød.
8 sildefileter 1 spsk. sennep, fx julesennep 1 dl rugmel salt, friskkværnet peber AMA Stegemargarine til stegning Lage: 1/2 liter eddike 150 g sukker 1 dl vand 2-3 små laurbærblade 6 hele sorte peberkorn 2 rødløg i skiver 2 spsk. soltørrede tranebær 1 lille bdt. dild Tilbehør: groft rugbrød