Oprindelse: AMA
Tænd for ovnen på 180° (varmluft) Beklæd en lille bradepande (ca. 21x21 eller ca.18x24) med bagepapir.
Smelt AMA Bagning og sukker under omrøring i en gryde ved svag varme til sukkeret er opløst i margarinen. Lad blandingen køle af til ca. 50° og rør æggene i lidt ad gangen (brug evt. håndmixer). Sigt mel og bagepulver sammen og rør det i massen. Hak chokoladen og kom den i en lille skål. Sæt skålen over en gryde med kogende vand og lad chokoladen smelte under omrøring.
Kom godt 1/3 del af dejen i en ny skål og tilsæt kokosmel. Rør den smeltede chokolade i resten af dejen. Spred ”chokoladedejen” ud i et jævnt lag i bradepanden. Fordel derefter ”kokosdejen” ovenpå så den dækker det meste.
Sæt kagen i den forvarmede ovn og bag den i 35-40 minutter.
Lad kagen køle helt af i formen. Tag den ud og skær den i passende små firkanter eller stænger.
AMA tips: Du kan overtrække stykkerne med smeltet chokolade, hvis det skal være ekstra fint.
Fryseegnet.
250 g AMA Bagning 350 g sukker 4 æg, sammenpisket 100 g mel 1 tsk. bagepulver 100 g mørk chokolade 100 g kokosmel