MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Brownies
Brownies
Oprindelse: AMA
1
stk.
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
Begynd med topping. Varm smørret op i en lille gryde. Fjern gryden fra kogepladen. Herefter kommes den hakkede chokolade i gryden, og der røres til chokoladen er smeltet. Stilles i køleskab til massen har en smørbar konsistens.
AMA Flydende varmes sammen med mørk chokolade over vandbad, til chokoladen er smeltet. Stilles til afkøling. Æg og sukker piskes luftigt og blandes med den smeltede chokolademasse. Hvedemel og kakao sigtes og blandes sammen med chokoladeblandingen og valnødderne kommes i. Rør massen godt sammen og fyld den i en bradepande foret med bagepapir. Sørg for, at blandingen er jævnt fordelt i formen.
Kagen bages ved 170 grader alm. ovnvarme (varmluft 160 grader) i ca. 25 minutter.
Lad kagen afkøle i formen og smør den herefter med den afkølede topping. Skær kagen i firkanter på ca. 5x5 cm. Det er en fordel at dyppe kniven i varmt vand under
udskæring.
INGREDIENSLISTE
2 dl AMA Flydende
100 g mørk chokolade 55%
2 æg
200 g sukker
100 g hvedemel
30 g kakao
135 g grofthakkede valnødder
Topping
200 g Bakkedal Smør
300 g mørk chokolade 55% eller lys chokolade.
Bradepande 20x32 cm
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/brownies.aspx
Frydensberg og Co