Oprindelse: AMA
Kom chokolade, AMA, farin og fløde i en gryde og varm det forsigtigt op under omrøring til alt er smeltet sammen. Kom æg og mel i en skål og pisk det godt sammen. Tilsæt chokolademassen og rør til alt er ensartet. Smør 2 springforme (22 cm) med AMA Bagespray, fordel dejen heri, fordel halvdelen af hindbærrene derpå og tryk dem ned i dejen (gem resten af de friske bær til pynt). Bag tærterne ca. 35-40 minutter i en 150° forvarmet ovn (varmluft).
Afkøler på bagerist.
Ganache: Smelt chokoladen i fløden under omrøring. Når chokoladen er smeltet røres passionsfrugtkødet i (gem lidt til pynt). Server ganachen som "tag-selv" chokoladesauce til kagen, som pyntes med resten af de friske hindbær og passionsfrugtkød. Tip. Tærterne er fryseegnet uden pynt.
400 g mørk chokolade 120 g AMA Bagning, i tern 180 g brun farin 1,2 dl piskefløde 6 æg 70 g hvedemel 500 g friske hindbær AMA bagespray
Ganache 450 g mørk chokolade, hakket 3,5 dl piskefløde 4-6 friske passionsfrugter
2 springforme (22 cm i diameter)