Oprindelse: AMA
Tænd for ovnen og sæt den på 200°, alm. ovnvarme (eller varmluft 185°). Bland mel, bagepulver, sukker, nødder og hakket, hvid chokolade i en skål. Hak de frosne bær og tranebærrene groft og rør dem i melblandingen. Lav en fordybning i midten af melet og kom æg, AMA og kærnemælk i. Rør dejen sammen og fordel den i smurte mini-muffinforme. De skal kun fyldes 3/4 op da de hæver lidt. Bag dem ca. 15-20 minutter alt efter størrelse. De skal være gyldne og hvis du stikker en strikkepind eller en tynd kniv i de bagte muffins, må der ikke hænge dej ved. Afkøler på bagerist.
Fryseegnet.
250 g hvedemel 2 tsk. bagepulver 150 g sukker 100 g hvid chokolade, grofthakket (eller hvide chokoladeknapper) 80 g macadamia nødder, groft hakkede (du kan også bruge andre typer nødder) 75 g frosne hindbær 75 g tørrede tranebær 1 sammenpisket æg 1/2 dl AMA Flydende 2 dl kærnemælk AMA bagespray
Små muffinforme ( ca ½ dl )