Oprindelse: AMA
Kog bulgur i vand tilsat salt og hvidløg i ca. 10 min. Lad bulguren køle af i gryden. Rør engang imellem med en gaffel, så bulguren løsner sig. Skær abrikoser i små tern og rist pinjekernerne gyldne på en tør pande. Vend begge dele i bulguren. Skær squash og løg i skiver og tomaterne i halve. Steg løg og squash i AMA Flydende til de tager farve. Tilsæt Herbes de Provence, salt, peber og citronsaft. Vend straks det hele sammen med bulguren og de halve tomater. AMA tips: Salaten er god som den er, men kan sagtens suppleres med groft brød, et stykke stegt kylling, et par frikadeller eller fiskefrikadeller. Pak den i en madpasse med låg eller en tætsluttende plastikbeholder – og husk at lægge en gaffel ved.
3 dl vand 2 dl bulgur 1 tsk. salt 1 fed hvidløg, finthakket 150 g tørrede abrikoser (helst bløde) 5 spsk. pinjekerner 2 spsk. AMA Flydende 1 squash 1 rødløg 1 tsk. Herbes de Provence 150 g små snacktomater 2 spsk. citronsaft salt og peber