Oprindelse: AMA
Halver tomaterne og fjern kernerne.
Skær tomaterne og agurken i små tern og bland med finthakket chili, rødløg og hakket koriander.
Smag salsaen til med salt og peber.
Brun kødet i en gryde i AMA Stegning og krydr med knust hvidløg og spidskommen.
Kom tomaterne ved og lad det simre 5 min.
Hæld lagen fra kidneybønnerne (eller kikærterne) og skyl dem i koldt vand.
Kom dem ved kødet og kog endnu 2-3 min.
Smag til med salt og peber.
Server chili con carne med salsa og cremefraiche på toppen.
500 g hakket økologisk oksekød AMA Stegning 2 fed hvidløg 1 tsk stødt spidskommen 2 dåser hakkede tomater m. chili 2 dåser kidneybønner i saltlage (eller kikærter fra dåse) Salt, peber
Frisk tomatsalsa 3 store røde tomater ¼ agurk 1-2 røde chilier uden kerner 1 lille hakket rødløg 1/2 bdt. frisk koriander Salt, peber Tilbehør: cremefraiche eller fraiche