Oprindelse: AMA
Smør benene med en marinade af AMA Flydende, sojasauce, fiskesauce, ingefær og chilisauce. Læg dem på en bageplade og steg dem ved 125°C i ca. 2½ time. Vend og pensl nogle gange undervejs. Kødet bliver mørt og lækkert uden at glaseringen bliver brændt. Skræl knoldsellerien og riv den i strimler på et mandolinjern eller med en kartoffelskræller. Kan også rives groft på et rivejern. Riv bladsellerien i strimler med kartoffelskrælleren. Vend grønsagerne i en marinade af ingefær, citronsaft, honning og olie. Smag til med salt og peber. Drys med nigella, persille og bladselleritop.
Server salaten til benene, evt. suppleret med naanbrød eller ris.
1,5 kg ribben (flade ben) 2 spsk AMA Flydende Original ½ dl sojasauce ¼ dl fiskesauce 1 spsk. frisk, revet ingefær 1 dl sød chilisauce
1 lille knoldselleri 4-5 stilke bladselleri 1 tsk. frisk, revet ingefær ½ dl friskpresset citronsaft 1 tsk. honning ¼ dl olie Salt, peber 1 spsk nigellafrø eller sorte sesamfrø (kan udlades) Persille og bladselleritop