MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Chokolade Muffins
Chokolade Muffins
Oprindelse: AMA
12
stk.
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Tænd ovnen på 200 grader.
2) Bland de tørre ingredienser i en skål med 2/3 af den hakkede chokolade.
3) Bland de våde ingredienser i en anden skål og pisk kort med piskeris til massen er ensartet.
4) Hæld den flydende masse i skålen med de tørre ingredienser og fold dem sammen, indtil melet er lige akkurat gennemvædet. (Brug ikke elpisker!)
5) Smør muffinsformene med AMA Flydende Original og fordel dejen med en ske. (Hullerne må højest være 2/3 fyldt).
6) Drys lidt chokolade på i midten.
7) Bages i 13-15 min. i varmluftsovn afhængig af formenes størrelse. Lidt længere tid ved alm. varme.
8) Muffins er færdige når de giver modstand, når man presser en ske mod toppen.
9) Lad dem afkøle i 3-4 min. på en rist i formen før de tages ud.
10) Fryseegnet
INGREDIENSER
250g hvedemel
1 tsk. Natron
225g sukker
50g kakao
1 tsk. Vanillesukker
1¼dl mælk
1dl AMA Flydende Original
2½dl yoghurt naturel
1 æg
75-100g hakket chokolade
Evt. bær til pynt (fx hindbær)
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/chokolade-muffins.aspx
Frydensberg og Co