MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Chokoladekage
Chokoladekage
Oprindelse: AMA
1
stk
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
Pisk sukker og æg til en let og luftig æggesnaps (brug elpisker)
Sigt mel og bagepulver i dejen.
Rør dejen sammen med AMA, kakao og mælk.
Kom dejen i en smurt bradepande og bag kagen ca. 20 min. ved 180° C varmluft.
Mærk efter med en gaffel eller strikkepind om kagen er bagt. Så længe der sidder dej på gaflen, er kagen ikke bagt færdig.
Afkøl og pynt med glasur.
Tip.
Drys evt. den ubagte kage med 75 g hakket chokolade og 50 g hakkede nødder, fx hasselnød, valnød, pecannød eller saltede, ristede peanuts.
INGREDIENSER
(1 bradepande ca. 23-35 cm)
250 g AMA Bagning eller AMA flydende
½ dl kakao
3 æg M/L
250 g sukker
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 ½ dl mælk
Pynt: glasur og krymmel (se video, hvordan man laver et flot mønster på kagen med mørk og hvid glasur )
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/chokoladekage.aspx
Frydensberg og Co