MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Chokolademuffins med icing
Chokolademuffins med icing
Oprindelse: AMA
12
stk
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
Rør margarine og sukker cremet og pisk æggene i et af gangen.(brug elpisker)
Sigt hvedemel, kakao og bagepulver i dejen og rør det i sammen med mælk.
Fordel dejen i smurte muffinforme, som fyldes ca. ¾ op. Bag kagerne ved 175°C i 20-25 min.
Mærk efter med en gaffel eller strikkepind om kagerne er bagt.
Så længe der sidder dej på gaflen, er kagen ikke bagt færdig.
Afkøl kagerne på en bagerist.
Icing
Rør flormelis, kakao og Bakkedal sammen.
Pisk først ved lav hastighed og tilsæt mælken lidt af gangen.
Pisk til det er let og luftigt, mindst 5 min.
Pynt kagerne med chokoladeicing. Brug evt. en sprøjtepose eller en frysepose, hvor du klipper et lille hul i et af hjørnerne.
Kom gerne slik, krymmel eller andet sjov på toppen.
INGREDIENSER
1 3/4 dl AMA Original eller 175 g AMA Bagning
150 g sukker
2 æg str. L
175 g hvedemel
50 g kakao
1 ½ tsk bagepulver
1 ½ dl mælk
Chokoladeicing
250 g flormelis
25 g kakao
75 g Bakkedal
ca. 2 spsk mælk
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/chokolademuffins-med-icing.aspx
Frydensberg og Co