Oprindelse: AMA
Begynd med at lave toppingen. Rør flormelis og Bakkedal sammen (brug elpisker) og tilsæt flødeosten og den revne appelsinskal. Stil toppingen i køleskabet mindst 1 time til den er cremet. Toppingen kan holde sig flere dage i køleskabet.
Æg og rørsukker piskes hvidt og luftigt. Hvedemel, bagepulver og salt sigtes og røres forsigtigt sammen med AMA Flydende ved laveste hastighed på røremaskinen. Revet courgette og de finthakkede mandler vendes i massen med en dejskraber. Dejen fordeles jævnt i en smurt bradepande (brug AMA bagespray). Kagen bages ca. 60 min. ved 175 grader (alm ovnvarme) eller 165 grader varmluft .
Efter afkøling i formen skæres kagen i 16 firkanter, og der sprøjtes topping på kagerne (brug et sprøjtepose med tylle) og placér et frisk bær på hver kage.
Tip: Kagen er fryseegnet uden topping.
Bradepande 32x20 cm + 1 sprøjtepose med tylle
225 g hvedemel 1 brev brunt bagepulver 1/4 tsk. salt 200 g rørsukker 1½ dl AMA Flydende 3 store æg ca. 300 g groftrevet courgette / squash 80 g finthakkede mandler
Topping 150 g flødeost 300 g flormelis 150 g Bakkedal revet skal fra en ½ økologisk appelsin