MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Dragsbæk klejner
Dragsbæk klejner
Oprindelse: AMA
100
stk
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) AMA Bagning og flormelis røres sammen.
2) Æg og fløde røres i.
3) Mel, hjortetaksalt, kardemomme og citronskal blandes sammen og æltes forsigtigt i dejen.
4) Den færdige dej lægges i køleskabet mindst 3 timer inden udrulning.
5) Dejen formes til små klejner og koges i Dragsbæk Palmin.
6) Klejnerne lægges til afdrypning på fedtsugende papir.
7) Fryseegnet
Palmin råd:
- Olien skal være ca. 180 grader. Den er klar til brug, når en lille franskbrødsterning bliver gylden på 1 min.
- Temperaturen skal holdes under hele kogningen. Kom derfor ikke for meget ned i olien ad gangen.
- Husk, stegning foregår altid uden låg og med et stykke fedtsugende papir ved siden af.
INGREDIENSER
3 æg
150g flormelis
75g AMA Bagning
1 tsk hjortetaksalt
2 tsk kardemomme
¾ dl piskefløde
500g hvedemel
Revet skal af 1 citron
Dragsbæk Palmin (til kogning)
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/dragsbaek-klejner.aspx
Frydensberg og Co