Oprindelse: AMA
Skær torskestykkerne i passende aflange stykker, læg dem i en skål og hæld mælken over. Kom mel i en dyb tallerken og rør lidt salt og peber i. Pisk æg sammen i en anden dyb tallerken. Kom rasp i en tredje tallerken og rør lidt salt og peber i. Tag torskestykkerne enkeltvis op af mælken. Vend dem grundigt i mel og herefter i æg til de er helt dækket. Vend dem i rasp og sørg for at de er helt dækket. Kom rigeligt med AMA Flydende på en pande og lad det bruse af. Fiskene bliver flottest stegt, hvis der er meget fedtstof på panden. Læg dem på fedtsugende papir efter stegningen. Server med de stegte kartofler og den krydrede dip.
AMA tips: Lav et kræmmerhus af madpapir og server fish ’n chips som i England, evt. med en lille smule hvidvinseddike stænket over kartoflerne.
Fish: 600-800 g torskeloins lidt mælk mel salt og peber 2 æg, sammenpiskede rasp (hvis du kan finde panko rasp, så prøv det. Det giver en ekstra sprød overflade) AMA Flydende til stegning
’n chips: 8 bagekartofler 4 spsk. AMA Flydende 1 fed hvidløg 1 spsk. paprika 1 tsk. salt Friskkværnet peber
Drys: 1 spsk. hakket persille 1 spsk. hakket purløg 1 spsk. friskrevet parmesan
Dip: 5 spsk. god salatmayonnaise 5 spsk. skyr 1 fed hvidløg, presset 2 tsk. dijonsennep salt og friskkværnet peber