Oprindelse: AMA
Fiskedeller: Rens fisken og hak den grundigt med en stor kniv eller i en foodprocessor. Tilsæt resten af ingredienserne og rør det grundigt sammen til en fast fars. Kom AMA på panden og lad det bruse op. Skru ned for varmen, mens du former frikadellerne med en ske. Steg dem ved middelvarme ca. 4 minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegte. Sauce verte: Svits løg i AMA Flydende til de er klare. Skær broccoli i små stykker og svits dem sammen med løgene. Tilsæt spinat, ærter og vand og damp grønsagerne under låg i 5 minutter. Kom alt i en blender (også vandet) og blend med pesto og flødeost til en ensartet og tyk sauce. Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis saucen er for tyk. Server med kogt pasta, ris, eller kartofler og masser af friske ta’selv grønsager i små skåle til ungerne. AMA tips: 1. Du behøver ikke en foodprocessor for at lave fiskefrikadeller. Du kan sagtens bare bruge en stor kniv og hakke fiskekødet grundigt på et skærebræt, og derefter røre det sammen med resten af ingredienserne i en skål. 2. Når du former fiskefrikadellerne så dyp skeen i den varme AMA på panden, så hænger farsen ikke fast i skeen. 3. Når du blender varme ting er det vigtigt at holde på blenderens låg med et sammenfoldet viskestykke, så låget ikke springer af. 4. Server fiskefrikadellerne med masser af friske, sprøde ta’selv grønsager som ungerne kan snacke i både før, under og efter måltidet.
Fiskedeller: ca. 500 g torske- eller sejfilet 1 revet løg 2 æg 2 tsk. salt 2 spsk. majsstivelse (maizena) 2 spsk. mel Friskkværnet peber AMA Flydende til stegning Sauce verte / Grøn sauce: 1 finthakket løg 2 spsk. AMA Flydende 200 g broccolibuketter (gerne fra frost) 100 g spinat (gerne fra frost) 150 g ærter (gerne fra frost) 1 dl vand 2 spsk. grøn pesto 2 spsk. flødeost naturel eller friskost salt og peber Tilbehør: Pasta, ris eller kartofler Gulerodsstave, agurkestave, radiser el.lign. snackgrønt i ta’ selv skåle