Oprindelse: AMA
Skær auberginer i ca. 1 cm tykke skiver på den lange led og steg dem gyldne i AMA Flydende. Skær alle grønsager i tynde skiver og rist dem (bortset fra kartoflerne) på panden i samme fedtstof som auberginerne. Læg alt lagvis med fisken, der er skåret i mindre stykker, i et ovnfast fad, der er smurt med AMA. Slut med et lag auberginer. Bland AMA og mel i en gryde og lad det bruse op. Tilsæt mælken og pisk det godt igennem. Saucen må godt være tyk. Lad den simre ca. 5 minutter. Pisk i den jævnligt, så den ikke brænder på. Sluk for varmen og pisk osten i. Pisk til den er smeltet og smag til med salt, peber og muskat. Hæld saucen over fadet med grønsager og fisk og sæt det i en 200° forvarmet ovn (varmluft) i 25-30 minutter til overfladen er gylden.
2 auberginer AMA Flydende 2 peberfrugter 1 fennikel 500 g letkogte kartofler i tynde skiver 2 tomater ca. 800 g hvid fisk i filet (fx helleflynder, torsk, sej eller fladfisk af enhver art) 1 dl sorte kalamata oliven (uden sten) salt og peber
Mornaysauce: 4 spsk. AMA Flydende 4 spsk. mel Ca. 4 dl mælk 150 g revet ost (fx cheddar eller gouda) 1 knsp. revet muskatnød salt og peber