MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Fiskefrikadellepinde
Fiskefrikadellepinde
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
Kartofler:
Skræl og skær kartoflerne i både. Skyl dem i koldt vand og dup dem helt tørre i et rent viskestykke. Vend dem i AMA Flydende, salt og peber og læg dem på en bageplade med bagepapir. Steg dem i en 200° forvarmet ovn i 35-40 minutter til de er gyldne og møre. Vend dem et par gange undervejs.
Fiskepinde:
Drys et lag rasp ud på et skærebræt. Læg fiskefarsen ovenpå og dæk med endnu et lag rasp. Skær farsen i ”pinde” med en stor kniv og rul dem straks til siden, så de bliver dækket helt af raspen. På den måde hænger farsen ikke fast i kniven og fiskepindene laver næsten sig selv.
Steg dem gyldne i AMA Flydende 3-4 minutter på alle fire sider.
Remoulade:
Rør græsk yoghurt og karry sammen med resten af ingredienserne.
Tip: Færdigrørt fiskefars fås i de fleste supermarkeder og er perfekt til hurtig mad, til børnefamilien. Fiskepindene er også superlækre som fyld i sandwich, en fiskeburger eller i pitabrød. Prøv også at sætte fiskepindene på spyd af spisepinde til børnene.
INGREDIENSER
1 kg kartofler
AMA Flydende
1 portion frisk, færdigrørt fiskefars fra supermarked eller fiskehandler (ca. 400 g)
Rasp
salt og friskkværnet peber
Remoulade:
3 dl græsk yoghurt
1 tsk. karrypulver
50 g kapers (kan evt. blendes)
1 finthakket løg
1 dl friskhakket persille
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/fiskefrikadellepinde.aspx
Frydensberg og Co