Oprindelse: AMA
Skær fisken i store tern og bland den med hvidvinen mens du forbereder grønsagerne. Skræl eller skrub kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i ca. i 10 minutter. Hæld vandet fra og lad dem køle let af. Skræl gulerødder og selleri og skær dem i helt tynde strimler. Det gør du nemmest ved at lave lange ”skræller” med skrællekniven, dele dem i halve og derefter skære dem i tynde strimler. Rens forårsløg og skær dem i 2 cm skrå skiver. Skær bønner i halve. Lav 4 store dobbelte stykker alufolie og smør dem med lidt AMA Flydende. Læg gulerods- og selleristrimlerne på. Skær kartofler i halve eller kvarte og fordel dem ovenpå. Læg nu bønner, løg, fisk (inkl. hvidvin) og tomater på, drys med salt og peber og fold kanterne op som en lille, åben pakke. Rør alle ingredienser til den krydrede AMA sammen og fordel det i pakkerne. Luk dem til og bag dem i en 200° forvarmet ovn i ca. 20 minutter.
Server pakkerne med friskbagt baguette til at suge den gode sauce op med.
ca. 800 g hvid fisk i filet (fx helleflynder, torsk, sej eller fladfisk af enhver art) 1 dl hvidvin 400 g små, faste kartofler 2 gulerødder 100 g selleri 1 bdt. forårsløg ca. 20 grønne bønner 250 g cherrytomater salt og friskkværnet peber
Krydret AMA: 1 dl AMA Flydende 4 spsk. Pernod eller Richard (Du kan også bruge Ouzo eller erstatte med 1 tsk. knust stjerneanis) 4 spsk. finthakket persille 2 finthakkede fed hvidløg 3 spsk. citronsaft
Tilbehør: Baguette