MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Fiskesuppe med tomat, ingefær og koksmælk
Fiskesuppe med tomat, ingefær og koksmælk
Oprindelse: AMA
6
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Damp løgene klare i AMA Flydende Original og rør af og til.
2) Tilsæt tomater, chili, appelsinskal, appelsinsaft, ingefær og tomatpure.
3) Kog under låg i 20 min.
4) Blend.
5) Tilsæt fiskefond og kokosmælk og kog suppen igennem. Smag til med salt, peber og cayennepeber.
6) Damp fisken et par min. i lidt af suppen.
7) Tilsæt rejerne og fordel det i suppetallerkner eller suppeskåle.
8) Hæld resten af suppen ved og pynt med krebs og purløg.
INGREDIENSER
2 store løg i skiver
25g AMA Flydende Original
1 ds flåede tomater
1 lille frisk rød eller grøn strimlet chili
Revet skal og saft fra 1 appelsin
2 spsk hakket ingefær
3 spsk tomatpure
4 dl fiskefond (vand+terning)
2 dl kokosmælk
Salt og Peber
Cayennepeber
Fyld:
600g tykke fileter af laks, torsk eller rødspætte i små stykker
200g pillede rejer
Evt. 6 kogte krebs, kæmpe rejer eller jomfruhummere
Klippet purløg til pynt
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/fiskesuppe-med-tomat-ingefaer-og-koksmaelk.aspx
Frydensberg og Co