Oprindelse: AMA
Sticky chicken: Bland AMA og sukker sammen og tilsæt revet eller finthakket ingefær og knust hvidløg. Rør vin og soja i blandingen og vend kyllingestykkerne godt rundt i marinaden. Hæld alt i en bradepande, der passer i størrelsen til mængden af kylling og dæk med stanniol. Steg kyllingelårene 35 minutter i en 180° forvarmet ovn (varmluft). Fjern stanniolen og steg i yderligere 10 minutter. Lad kyllingen køle af og skær kødet i skiver. Gem resten af lagen. Fyld og ruller: Riv salat i strimler, skær forårsløg i ringe og avocado i skiver. Fugt rispapiret som beskrevet på pakken og kom salat, forårsløg, avocado og kylling på midten af den ene halvdel af papiret. Dryp lidt af stegelagen over. Kom evt. et par korianderblade på og fold siderne op om fyldet og rul stramt sammen som en forårsrulle. Læg dem med samlingen nedad med lidt luft i mellem (ellers kan de godt klistre sammen). Lige inden servering, kan du eventuelt skære dem over, så man kan se fyldet, og så er de også nemmere at spise som fingermad.
Dip: Rør alt sammen og hæld det i små skåle så gæsterne selv kan dippe rullerne. AMA-tip: Du kan også bruge svinekoteletter, nakkekoteletter eller kyllingeunderlår i stedet for overlår uden ben.
Sticky chicken: 2 spsk. AMA Flydende 100 g sukker 3 cm (ca. 15 g) frisk ingefær 4 fed hvidløg 2,5 dl tør hvidvin 2,5 dl sojasauce 10 friske kyllingeoverlår uden ben (lårfilet)
Fyld og ruller: sprød salat, fx frilice eller iceberg 4 bdt. forårsløg 4 avocado evt. friske korianderblade Ca. 20 stykker rispapir
Chili-lime dip: 2 dl sojasauce 1 dl østerssauce saft fra 1 lime rød chili i tynde skiver (mængde og styrke efter temperament) 2 spsk. ristede sesamfrø (tørristet på en pande og afkølet)