Oprindelse: AMA
Skræl sellerien og skær den i tern. Rist dem i AMA Flydende til de tager lidt farve. Skræl kartoflerne og skær dem i grove stykker. Svits dem med et kort øjeblik og tilsæt porre og suppe. Kog suppen i 20 minutter. Blend suppen med AMA Madlavning til den er cremet og ensartet. Smag til med salt og peber.
Fyld: Skræl gulerødderne og skær dem i stykker på ca. 2 cm. Lad AMA bruse op på en pande og steg gulerødderne ved middel varme til de tager farve og er møre, 5-7 minutter. Knæk og kassér bunden af de grønne asparges og skær resten i 1 cm stykker. Kom dem på panden og steg med i 1 minut. Tilsæt ærter og smag til med salt og peber.
Anretning: Anret suppen i dybe tallerkener og top op med fyldet.
Suppe: 1/2 selleriknold (ca. 150 g) 2 spsk. AMA Flydende 600 g bagekartofler 1/2 porre (det hvide), i ringe 1 liter hønsebouillon eller klar hønsekødsuppe (evt. fra frost) 2 dl AMA Madlavning
Fyld: 400 g tynde gulerødder 2 spsk. AMA Flydende 200 g ærter 1 bdt. grønne asparges flagesalt og friskkværnet peber