MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Forel filet på fennikel med avocadocreme
Forel filet på fennikel med avocadocreme
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Skyl fileterne og dup dem tørre.
2) Drys dem med salt på indersiden, læg et par basilikum blade på hver filet og fold dem på midten.
3) Lav et lille snit ved ombukningen, så fisken ikke lukker sig op igen under stegningen.
4) Lige før servering brunes fisken på en pande i AMA Flydende Original og steg den ca. 3 min. på hver side. Hold evt. fisken nede med en paletkniv.
5) Halver fennikel og snit den meget fint. Damp dem møre i AMA Flydende Original sammen med salt, peber, citronskal og saft i en gryde med låg.
6) Tilsæt tomaterne og hold det varmt.
7) Udkern avocado og mos med en gaffel. Bland med skalotteløg, citronsaft og cremefraiche. Smag til med salt og peber.
8) Fordel fennikel på 4 varme tallerkner og anret fisken ovenpå. Server avocadocreme til sammen med flutes (se opskrift).
INGREDIENSER
4 forel fileter med eller uden skind (eller makrel)
Salt
1 håndfuld basilikum blade
2 spsk AMA Flydende Original
1-2 fennikel
2 spsk AMA Flydende Original
Reven skal og saft fra ½ citron
Salt og Peber
2 flåede, udkernede tomater i tern
Avocadocreme
1 moden avocado
1 tsk fintrevet skalotteløg
2 spsk citronsaft
Ca. 1 dl cremefraiche 18%
Salt og peber
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/forel-filet-paa-fennikel-med-avocadocreme.aspx
Frydensberg og Co