MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Frikadeller med bladselleri og porre
Frikadeller med bladselleri og porre
Oprindelse: AMA
10
stk
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Ælt kødet med salt og peber.
2) Hak porre top, bladselleri og løg i en foodprocessor. (Der skal være ca. 2 dl løst pakket blanding).
3) Bland urteblandingen i kødet og ælt havregryn og æg i. Tilsæt væde til farsen er fast.
4) Klip karsen ned i farsen og bland den i.
5) Form frikadeller af farsen og brun dem i AMA Flydende Original på panden. Steg dem i 5-7 min på hver side, alt efter størrelse.
6) Bland rødbedeterninger med balsamico og honning. Pynt med porre ringe lige inden servering.
7) Server med godt rugbrød til.
RELEVANTE GUIDES
INGREDIENSER
500g hakket svinekød
1 tsk salt
¼ tsk peber
1 renset grøn porre top (kun den pæneste del)
1 renset bladselleri stilk
1 lille pillet løg
3 spsk havregryn
1 æg
3 spsk kold suppe, mineralvand eller mælk
1 lille bakke karse
30g AMA Flydende Original
Rødbeder med porre
4 dl syltede rødbeder i tern
1 spsk balsamico eddike
1 spsk flydende honning
1-1½ dl porre i tynde ringe
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/frikadeller-med-bladselleri-og-porre.aspx
Frydensberg og Co