Oprindelse: AMA
Skær bacon i tykke skiver og derefter i stykker på ca. 2-3 cm. Steg dem i AMA Flydende til de begynder at tage farve. Brug evt. en stor stegegryde, da der skal være plads til en god portion æbler. Tag baconen op og sæt det til side. Steg løgene i fedtstoffet til de er bløde og tilsæt æbler i tern eller grove stykker. Lad det simre under låg i ca. 30 minutter, til æblerne er helt møre. Smag til med lidt sukker og æbleeddike og vend baconen i. Serveres lun eller kold på groft rugbrød.
Tip: Æbleflæsk kan holde sig på køl i ca. 1 uge, så lav endelig en stor portion.
et helt stykke bacon ca. 400-500 g (gerne tørsaltet) 1 spsk. AMA Flydende 1 løg i tern 1 kg madæbler f.eks. Belle de Boskoop, uden skræl og kerner evt. lidt sukker og æbleeddike
Tilbehør: Groft rugbrød