Oprindelse: AMA
Sigt mel, bagepulver og ingefær sammen, så der ikke er klumper i. Pisk sukker, græsk yoghurt og AMA i ca. 2 minutter. Tilsæt æg ét ad gangen. Vend melblandingen i sammen med revet græskar og hakkede nødder.
Kom muffinforme i en muffinbradepande og spray dem med AMA Bagespray. Fordel dejen i formene.
Bag dem ca. 18-20 minutter ved 200° (varmluft 180°) og lad dem køle af på en bagerist.
225 g hvedemel 2 tsk. bagepulver 1 tsk. stødt ingefær 175 g rørsukker 1 dl AMA Flydende 2 store æg 75 g hakkede valnødder (eller pecannødder) ½ dl græsk yoghurt (alternativt skyr eller ymer) 125 g græskarkød, groft revet
Pynt: Glasur i flotte farver eller frosting af flødeost rørt med flormelis og smagt til med fx kanel og ingefær.
Du skal også bruge: Muffinforme, gerne en muffinbradepande samt AMA Bagespray til at smøre formene med.