Oprindelse: AMA
Skræl løgene og hak dem fint. Del græskar i halve og fjern kerner, tråde og skræl. Skær græskarkødet i tern.
Lad løgene svitse i AMA, til de begynder at blive klare og tilsæt græskar. Lad det svitse til de tager en smule farve og tilsæt hvidløg og revet ingefær.
Tilsæt suppen og lad det hele koge ca. 20 minutter, indtil græskarstykkerne er helt møre.
Blend suppen f.eks. med en stavblender til den er ensartet og cremet i konsistensen.
Skal du først bruge suppen i morgen, så sæt den på køl nu.
Ved servering: Varm suppen op og tilsæt kokosmælk, chili og smag til med salt, peber og citronsaft. Drys med sprøde bacontern og friske krydderurter.
2 løg 2 spsk. AMA Flydende 2 hokaido græskar (800-1000 g uden skal og kerner) 2 fed presset hvidløg ca. 3 cm frisk ingefær 8 dl god, kraftig hønsekødssuppe (evt. vand og 2 terninger) 1 stor dåse kokosmælk (400 g) Evt. friskhakket chili efter temperament Saft af 1/2 citron
Tilbehør: Sprøde bacontern og friske krydderurter