Oprindelse: AMA
Bland kødet med knust hvidløg, oregano, paprika, salt og peber.
Del det i 4 og form 4 aflange farspølser omkring hver sit træspyd.
Pensl med AMA Flydende.
Halvér snackpeberne, fjern kernehuset og tryk dem flade.
Grill peberne på skindsiden til det er mørkt og bobler op.
Afkøl en anelse, pil skindet af og findel det i en multihakket eller foodprocessor sammen med hvidløg, mandler, tomat, AMA Flydende og eddike. Smag til med honning, salt og peber.
Grill bøfferne ca. 3 min. på hver side, 12 min. i alt.
Lun brødene på grillen, åbn dem og fyld dem med salat, farsspyd og peberketchup.
500 g hakket oksekød 8-12% 1 fed knust hvidløg1 tsk oregano 1 tsk paprika 1/2 tsk salt, peber Flydende Økologisk AMA Grill spyd (trægrill spyd lægges i vand ½ time inden de lægges på grillen)
Peberketchup * 3 røde snack peberfrugter 2 fed hvidløg 25 g mandler 2 tomater 1 spsk Flydende Ama 1 spsk eddike 1 tsk honning Salt, peber
Tips. Det er en god idé at lave din peberketchup, inden du lægger bøfferne på grillen.
4 grove franske hotdog brød eller 2 grove baguette Salat