Oprindelse: AMA
Steaks: Rør en marinade af AMA Flydende Gourmet, hvidløg, citronskal, salt, peber og rosmarin. Vend bøfferne i marinaden og steg dem ved direkte varme på grillen ca. 4 minutter på hver side. Pensl et par gange med mere marinade. Krydr. evt. med salt og peber og lad bøfferne hvile lunt mens du forbereder resten. Sandwich: Pensl brødskiverne på begge sider med AMA Flydende Gourmet. Gnid skiverne grundigt på begge sider med de halve tomater og fordel hvidløgsflagerne på brødet. Grill dem sprøde ved direkte varme. Smør halvdelen af de grillede brød med rygeost. Læg et salatblad på. Skær bøfferne i skiver på skrå og fordel dem på salatbladene. Læg evt. en skive brie på kødet og luk sandwicherne med de sidste skiver brød. AMA tips: 1. Marinaden til kødet har 2 funktioner. Den ene er selvfølgelig smagen og den anden gør at kødet ikke sidder fast på grillristen. 2. Når du kommer AMA på brødet og gnider dem med de halve tomat bliver de både mere sprøde og får en rigtig god smag. 3. Du kan selvfølgelig lave sandwich med andre former for kød som fx kylling, koteletter eller hakkebøffer. 4. Hvis du vil undvære den røgede smag, kan du udskifte rygeosten med en god salatmayonnaise eller neutral flødeost.
Steaks: 2 dl AMA Flydende Gourmet 4 fed hvidløg, pressede Revet skal af 1 økologisk citron 3 tsk. groft salt Friskkværnet peber 1 spsk. finthakkede rosmarinblade (friske) 2 steaks af oksefilet eller Rib-eye (á ca. 180-200 g) Sandwich: 8 store skiver godt, langtidshævet brød 2 spsk. AMA Flydende Gourmet 1 tomat, skåret i halve 1 fed hvidløg i tynde skiver 4 spsk. rygeost 4 blade sprød salat Evt. 4 tynde skiver god brie