Oprindelse: AMA
Halver brødene Rør knust hvidløg, finthakket rosmarin og AMA Flydende sammen.
Hak tomaterne og bland med rucola. Riv manchegoen (eller parmesan) i store flager.
Grill brødskiverne et par minutter på begge sider til brødene er gyldne og sprøde. Dryp herefter brødskiverne på begge sider med hvidløgsblandingen.
Fordel tomatblandingen på brødene og kom skinke samt manchego (eller parmesan) i flager oven på, eller server fyldet i små skåle, så man kan lave sin egen bruchetta. Skær evt. brødene i lidt mindre stykker og server. Tips : Lav en dobbelt portion af krydderblandingen, til pensling af flutes etc.
1 ciabattabrød
Krydderblanding: 2 fed hvidløg 1 kvist rosmarin ½ dl AMA Flydende Økologisk Salt, peber ___________ 3-4 store tomater 1 stor håndfuld rucola eller friske basilikumblade 4 skiver lufttørret skinke 50 g manchego ost i flager (eller parmesan)