MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Grønlangkål
Grønlangkål
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
Grønkålsstokkene ribbes, skylles og koges næsten møre i vand tilsat salt, 10-15 min. Sættes til afdrypning.
AMA Flydende og mel varmes op under omrøring i en gryde og AMA Madlavning tilsættes lidt ad gangen under piskning til en tyk afbagning.
Rør kålen i saucen og lad det koge godt igennem.
Smag til med lidt sukker, salt og peber.
Server grønlangkålen til fx medister, glaseret skinke, hamburgerryg eller frikadeller.
Historie
Grønlangkål til jul er en tradition, der oprindeligt havde sin udbredelse i Sønderjylland.
INGREDIENSER
1 pakke frossen grønkål eller 2 grønkålsstokke
2 spsk AMA Flydende
3 spsk hvedemel
3-4 dl AMA Madlavning
Sukker, salt, peber
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/groenlangkaal.aspx
Frydensberg og Co