MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Gulerodskage med ingefærflødeskum
Gulerodskage med ingefærflødeskum
Oprindelse: AMA
8
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Pisk AMA Flydende Original, farin og æg godt sammen.
2) Bland mel, bagepulver og ingefær og rør det i blandingen lidt af gangen skiftevis med revne gulerødder.
3) Rør til sidst appelsinmarmelade og hasselnødder i.
4) Kom dejen i en velsmurt raspdrysset springform (22cm i diameter).
5) Bag kagen på nederste rille i ovnen ved 175 grader i 50-60 min. Kagen er færdigbagt, når den begynder at løsne sig fra formens sider og der ikke hænger dej ved, når man stikker en kødnål ned i kagen.
6) Afkøl i 15 min. inden kagen fjernes fra formen og afkøl bagefter på bagerist.
7) Server kagen lunken eller kold med ingefærflødeskum. Drys evt. lidt flormelis på kagen ved servering.
8) Til ingefærflødeskum piskes fløden til blødt skum, som smages til med flormelis og ingefær.
9) Fryseegnet.
INGREDIENSER
200g AMA Flydende Original
200g brun farin
3 æg
200g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk stødt ingefær
250g fint revet gulerod
2 dl god appelsinmarmelade
75g hakkede hasselnødder
10g AMA Flydende Original til formen + 2 spsk rasp til formen
Lidt flormelis til drys
Ingefærflødeskum:
2½ dl piskefløde
1 spsk flormelis
1 tsk stødt ingefær
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/gulerodskage-med-ingefaerfloedeskum.aspx
Frydensberg og Co