MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Hasselnøddestegt rødtunge
Hasselnøddestegt rødtunge
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
Krydr fileterne med salt og peber og drys med hakkede hasselnødder og evt. mel.
Lad dem hvile i 15 min., så nødderne kan sætte sig.
Steg fisken ved god varme ca. 2 min. på hver side.
Kog vanilje, hvidvin og bouillon ind til 1 dl. Tilsæt fløde og kog saucen godt igennem.
Smag til med salt og peber og fjern vaniljestangen.
Anret fisken på en bund af dampede forårsløg/porrer, drys med de resterende ristede nødder fra panden, og server saucen til sammen med kartofler.
INGREDIENSER
8 fileter af rødtunge, søtunge eller rødspætte
Salt, peber
75- 100 g hasselnødder (evt. 1 spsk. mel )
AMA flydende Gourmet
½ stang vanilje
1 dl tør hvidvin
1½ dl fiskefond eller bouillon
1 dl piskefløde
salt, peber
Tilbehør: forårsløg eller fintsnittede porreringe og kogte pillede kartofler
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/hasselnoeddestegt-roedtunge.aspx
Frydensberg og Co