Oprindelse: AMA
Steg bacon i AMA Flydende til det er gyldent og sprødt (middelvarme). Læg det på fedtsugende papir. Krydr kyllingebrystfileterne med salt og peber og steg dem i fedtstoffet fra baconen i 10-15 minutter (middelvarme), til de er gennemstegte. Kom lidt vand på panden de sidste 5 min. af stegningen, så fileterne holder sig saftige. Lad dem køle af og skær dem i tern. Rør salatmayonnaise, cremefraiche og karry sammen og smag til med salt og peber. Vend de drænede aspargessnitter, kyllingetern og purløg i, og anret på rugbrød med salatblade. Pynt med karse og sprød bacon. AMA tips: Salaten er også perfekt som fyld i sandwich eller pitabrød. Hvis du vil have lidt sprødt i salaten, kan du tilsætte 1 spsk. finthakket peberfrugt og 1 spsk. finthakket salatløg.
125-150 g bacon (1 pakke i skiver) AMA Flydende 2 kyllingebrystfileter 4 spsk. god salatmayonnaise 4 spsk. cremefraiche 2 tsk. karry Salt og peber 1 spsk. finthakket purløg 1 dåse aspargessnitter (ca. 250 g drænet vægt) Rugbrød, salatblade og karse