Oprindelse: AMA
AMA Flydende varmes sammen med chokoladen over vandbad til chokoladen er smeltet. Stilles til afkøling. Pisk æg, sukker og vaniljekorn luftigt og bland det sammen med den smeltede chokolademasse. Sigt mel og bagepulver i og rør rundt til det hele er godt blandet. Vend hakket chokolade, tranebær og valnødder i dejen . Læg bagepapir i bunden af formen og spray med AMA bagespray. Hæld dejmassen i. Bag kagen ved 180 grader i ca. 45 - 50 minutter. Lad den køle helt af i formen.
Chokoladeglasur Varm 150 g chokolade med lidt vand over vandbad. Tag gryden af varmen inden chokoladen er helt smeltet. Tilsæt så meget vand at glasuren er smøreklar. Overtræk kagen og pynt med tranebær og grofthakkede pistacienødder.
Skær kagen i små firkanter og servér.
1 1/4 dl Ama Flydende Original 200 g hvid chokolade 3 æg 300 g sukker kornene af ½ stang vanilje 150 g mel 1 tsk. bagepulver
Fyld 100 g hvid chokolade, grofthakket 50 g soltørrede tranebær, grofthakkede 50 g valnødder, grofthakkede
Topping ca. 150 g hvid chokolade lidt vand
Pynt 40 g usaltede pistaciekerner 50 g soltørrede tranebær, grofthakkede
Form, ca. 20x32 cm AMA bagespray