Oprindelse: AMA
Tænd for ovnen på 200° (varmluft). Flæk jomfruhummerne og fjern den sorte streng. Læg dem med skalsiden nedad på en bageplade beklædt med bagepapir. Krydr med salt og peber Varm AMA op på en pande til det begynder at bruse og tilsæt straks knuste korianderfrø, flækkede hvidløgsfed og rosmarinkviste. Lad det syde i 1 minut. Fordel det brusende varme fedtstof over jomfruhummere med en ske og sæt dem straks i ovnen. Steg dem ved 200°C i ca. 11 minutter. Drys persille over ved servering
Salat: Riv de skyllede og tørre salatblade i mundrette stykker. Skær mangoen i tern og rist cashewnødderne i lidt AMA på en pande. Lad nødderne køle af og vend alt sammen. Ryst eller pisk alle ingredienser til dressingen sammen og vend den i salaten. Anret hummerne over salaten og fordel fedtstoffet fra bagepladen over hummerne.
Ca. 12 jomfruhummere (beregn 2-3 stk. pr. person) salt og friskkværnet peber 3 spsk. AMA Flydende 1 spsk. korianderfrø, let knuste 5 hvidløgsfed delt i halve på langs 2-3 kviste frisk rosmarin (skal ikke spises, men bare stege med og give smag) 2 spsk. hakket persille
Salat: 2 små hoveder hjertesalat 1 mango 1 dl cashewnødder 1 spsk. AMA Flydende
Dressing: 2 spsk. sesamolie 1 spsk. frisk citronsaft 1 spsk. sojasauce 1 spsk. frisk, fintrevet ingefær 1 spsk. flydende honning salt og friskkværnet peber