Oprindelse: AMA
Smuldr. AMA Bagning sammen med flormelis, hvedemel og mandelmel med fingrene til blandingen ligner revet ost. Saml dejen med det halve æg og ælt dejen godt sammen til en ensartet dej. Lad dejen hvile 30 min. i køleskabet.
Klip to stykker bagepapir på ca. 34x24 cm og rul dejen ud til kanten af bagepapiret. Det er vigtigt, at du ruller dejen jævnt ud, så stængerne bliver bagt lige meget. Del dejen i 4 lange strimler på 6x34cm og læg dem på bagepladen,
Bag stængerne øverst i ovnen 200 grader (alm, ovnvarme) ca. 10-12 min. Straks efter bagning lægges et lag hindbærmarmelade på 2 af stængerne, og derefter lægges de 2 andre stænger ovenpå. Kom glasur på mens stængerne endnu er varme. Det er vigtigt, at stængerne skæres ud i snitter, mens de endnu er varme, så undgår du, at hindbærsnitterne revner.
Tip. Hvis du bager mini hindbærsnitter til børnefødselsdage, så pynt med flag og blomster og fødselarens navn på mini-snitterne.
100 g AMA Bagning 50 g flormelis 200 g hvedemel 50 g mandelmel eller 100 g fint blendede mandler med eller uden skal ½ sammenpisket æg
Fyld
God hindbærmarmelade
Pynt
Glasur af flormelis og vand + evt. købefærdig dekorationsglasur, eller lav din egen dekorationsglasur af flormelis, past. æggehvider og konditorfarver
Krymmel, sølvkugler og anden dekorationspynt.