Oprindelse: AMA
Rør gæren ud i lun mælk. Tilsæt salt, sukker og sammenpisket æg. Smuldr AMA Bagning i halvdelen af melet og rør det i gærblandingen. Tilsæt resten af melet lidt af gangen og ælt til dejen er let og smidig. Sæt dejen til hævning 30 min. Rul dejen ud til et aflangt stykke ca. 40x20 cm. Rør margarine og sukker blødt og cremet og smør det ud på dejen. Drys med revet marcipan, sukat og pomerans. Rul dejen sammen på den lange led og skær den i 20 tykke skiver. Læg sneglene i muffinforme sprayet med AMA Bagespray, sæt dem på en bageplade og lad dem hæve 30 min. Bag dem ved 200°C, alm. ovnvarme (varmluft 190 grader) i ca. 15-20 min. Lad sneglene afkøle en smule og pynt dem med glasur eller smeltet mørk chokolade mens de stadig er lune. Tip. Sneglene kan sagtens fryses og så evt. lunes lidt og pyntes inden servering.
50 g gær 2 dl lun mælk ½ tsk. salt 2 spsk. sukker 1 æg 75 g AMA Bagning Ca. 400 g hvedemel Fyld 100 g AMA Bagning 100 g sukker 100 g revet marcipan 50 g sukat 50 g pomerans Tip. Sukat og pomerans kan erstattes med tørrede frugter som fx mango, abrikos, rosiner eller blåbær etc. 20 muffinforme AMA Bagespray