MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Kærnemælkshorn med abrikos og chokolade
Kærnemælkshorn med abrikos og chokolade
Oprindelse: AMA
24
stk
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Bland mel, sukker, salt og AMA Bagning. Findel det med fingrene.
2) Rør gæren ud i lidt af kærnemælken, tilsæt resten og pisk ægget i.
3) Rør blandingen i melet og ælt dejen færdig på bordet med lidt ekstra mel.
4) Del dejen i 2 runde flade kugler og læg dem i køleskabet 1 times tid.
5) Rul dejstykkerne ud til 2 cirkler på ca. 24 cm i diameter.
6) Smør abrikosmarmeladen på dejen og drys med chokolade, kanel og nødder.
7) Skær 12 stykker af hver cirkel og rul dem sammen fra den bredde ende.
8) Form dem til horn og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
9) Smør hornene med sammenpisket æggehvide og vand og drys med perlesukker.
10) Bag hornene i nederste tredjedel af ovnen ved 200 grader (alm. ovnvarme) i ca. 15-20 min. Lad dem afkøle på en rist.
11) Fryseegnet.
INGREDIENSER
Horn:
300g hvedemel
2 spsk sukker
1 knsp salt
150g AMA Bagning
20g gær
1½ dl kærnemælk
1 æg
Mel til udrulning
Pensling og drys:
1 sammenpisket æggehvide
1 spsk vand
Perlesukker
Fyld:
250g abrikosmarmelade
1 tsk stødt kanel
100g groft hakket mørk chokolade
50g grofthakkede hasselnødder
Fyldet kan erstattes med ca. 200g reven marcipan og 2 revne æbler.
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/kaernemaelkshorn-med-abrikos-og-chokolade.aspx
Frydensberg og Co