MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Kalkun minestrone med persille og parmesanost
Kalkun minestrone med persille og parmesanost
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Sautér løget et par minutter i AMA Stegning.
2) Rør grønsagerne i og vend til sidst kalkunkødet i.
3) Hæld bouillon eller vand med salt ved og tilsæt pasta.
4) Kog suppen sagte i ca. 15 min.
5) Bland persille og parmesan.
6) Smag suppen til med salt og server straks med drys af persille og parmesanost.
7) Server med tomatbrød til.
INGREDIENSER
300g kalkunkød i tynde strimler
1 finthakket løg
15g AMA Stegning
2 gulerødder i skiver
1 porre i skiver
½-1 fennikel i strimler (eller 150g sukkerærter)
1½-2 liter hønsebouillon eller vand+salt
75g små tørret pasta (fx muslingskaller)
1 dl hakket persille
1 dl revet parmesanost el.
Grana riveost til drys
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/kalkun-minestrone-med-persille-og-parmesanost.aspx
Frydensberg og Co