Oprindelse: AMA
1) Skær fedtlaget på kødet i tern og gnid med salt og Provence krydderier. 2) Opvarm AMA Flydende Original på en pande og brun stegen på begge sider. 3) Læg stegen i en lille bradepande og stil den midt i ovnen ved 200 grader. Steg den i ca. 45 min. 4) Lad stegen hvile i mindst 20 min, før kødet skæres i tynde skiver. Begynd fra det ene hjørne, så der skæres på tværs af fibrene. 5) Snit rødløg tyndt og flæk courgetten på langs og skær den i tynde skiver på tværs. 6) Opvarm AMA Flydende Original på en pande og lad rødløg sautere i 5 minutter ved svag varme. Tilsæt courgette og Provence krydderi og lad det sautere yderligere i 5 minutter. 7) Rør balsamico i og smag til med salt og peber. 8) Kog pasta efter pakkens forskrift og hæld vandet fra. Rør creme fraiche og parmesanost i og server pastaen til. Tips: Stegeskyen kan evt. bruges til sauce.
Videotips - Kalveculotte
1 kalveculotte (750g) eller skinke culotte 1 tsk salt 2 tsk tørret provence krydderi 25g AMA Flydende Original Salsa: 2 mellemstore rødløg 1-2 courgetter (ca. 400g) 25g AMA Flydende Original 2 tsk tørret provence krydderi 1-2 spsk balsamico vineddike eller anden rødvinseddike Salt og peber Tilbehør: 200g pasta 1dl creme fraiche 18% 3 spsk revet parmesanost