MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Kalvefilet m. svampe og persillerødder
Kalvefilet m. svampe og persillerødder
Oprindelse: AMA
4
personer
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
1) Kalvefileten brunes på en pande i AMA Flydende Original på alle sider og lægges herefter i et ildfast fad. Kog panden af og hæld det i fadet.
2) Vedlæg timian og hvidløg med skallen på i fadet.
3) Kødet steges i ovnen ved 160 grader i 10 min.
4) Tag kødet ud, vend det og lad det trække i 10 min, derefter steges kødet færdig i ovnen i 10 min og krydres godt med salt og peber. Lad kødet trække 10-15 min.
5) Persillerødderne skrælles og koges i saltet vand i 2 min. fra vandet er i kog – herefter steges de aftørrede persillerødder på en varm pande i AMA Flydende Original. Tilsæt hakket persille over de stegte persillerødder.
6) Champignon renses og koges på en varm pande i sin egen saft. Drys salt og peber over. Saften fra svampene smages til med citron og lidt Bakkedal smør og bruges som sauce.
7) Spidskålen deles i fire og skylles.
8) Skalotteløg sauteres i en gryde med AMA Flydende Original – de må ikke tage farve.
9) Kålen lægges ovenpå løgene og dampes under låg med en smule vand og salt.
10) Alle grønsager anrettes på et ovnfast fad og lunes inden servering, det hele serveres når kødet har trukket færdigt.
11) Kan evt. serveres med ovnstegte kartofler i både.
INGREDIENSER
800g kalvefilet
4 fed hvidløg
4 kviste citron timian
Salt og Peber
2 spsk AMA Flydende Original
Tilbehør:
4 stk persillerødder
1 bdt bredbladet persille
500g champignon
salt
4-6 hakkede skalotteløg
1 stk spidskål
Bakkedal Smør
Citron
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/kalvefilet-med-persilleroedder-og-svampe.aspx
Frydensberg og Co