MENU
▼
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
AMA videoskole
Opskrifter
Produkter
Om fedtstoffer
Kontakt
Brochurer
Forsiden
Opskrifter
Kanel-Æblestænger
Kanel-Æblestænger
Oprindelse: AMA
2
stk
Sværhedsgrad
del
FREMGANGSMÅDE
Fyld:
Begynd med at rive æbler og marcipan på et råkostjern og bland det sammen.
Remonce:
Rør sukker, kanel og kartoffelmel sammen med AMA Bagning til remonce.
Æltet dej
Rør gæren ud i vandet, tilsæt æg, margarine, sukker og mel. Ælt sammen til en smidig dej.
Rul dejen ud i to aflange stykker (ca. 34x18 cm) og fordel først remonce og derefter æble-marcipan blandingen midt på dejen, og fold dejen sammen om fyldet. Tryk kanelstængerne lidt flade. Læg stængerne med samlingen nedad på en bageplade med bagepapir (smør evt. papiret med AMA) Pensl med æg, og drys hakkede mandler og perlesukker på.
Sæt kanelstængerne til hævning tildækket mindst 1 time i køleskab (gerne mere – evt. til dagen efter) Bages ca. 30 min. ved 200 grader. (alm. ovn). Afkøl på bagerist.
Tip.
Dejen kan også formes til en julekringle i stedet for to stænger.
Kanelstængerne kan fryses, rå eller færdigbagte.
INGREDIENSER
300 g hvedemel
150 g AMA Bagning (blød/stuetemperatur)
50 g gær
2 spsk. koldt vand
2 spsk. sukker
2 æg
Fyld
80 g sukker
2 tsk. kanel
1½ tsk. kartoffelmel
80 g AMA Bagning (blød)
---------
80 g rå marcipan
2–3 æbler
Pynt:
1 sammenpisket æg, hakkede mandler og perlesukker
Tip en ven
Modtagers email
Dit navn
Besked
Hej. Jeg vil gerne dele denne side med dig: http://ama-tips.dk/opskrifter/kanel-aeblestaenger.aspx
Frydensberg og Co