Oprindelse: AMA
1) Mælken lunes, sukker og gær kommes i. 2) Pisk æg og AMA Bagning i dejen. Kom mel og salt i lidt efter lidt. 3) Ælt dejen til den er blød og smidig. 4) Rul dejen tyndt ud på et melet bord til en aflang firkant (25x45 cm) 5) Smør 150g AMA Bagning ud på dejen og fordel sukker, kanel, farin og kartoffelmelsblandingen på dejen. (kartoffelmelet skal blandes i, for at fyldet ikke skal flyde ud). 6) Rul dejen sammen til en pølse. Skær sneglene ud i 2 cm brede skiver. 7) Stil disse med snitfladen opad og buk enderne ind under sneglene, inden de sættes på en bageplade** eller ildfast fad. 8) Lad sneglene efterhæve i 20 min. 9) Pensl med æg og bag sneglene ved 225 grader (alm. ovnvarme) i 20 min. (I ildfast fad 30 min.) 10) Pensles med glasur. 11) Fryseegnet Tips: Brug evt. små aluforme.
Dej: 25g gær 2½ dl skummetmælk 100g AMA Bagning 1 æg 1 tsk salt 1 spsk sukker 500g hvedemel (ca.) Fyld: 1 kop sukker/kanel blanding (= ca.100g sukker og 1 brev kanel (ca. 17g)) ½ kop farin (= 50g) 1 spsk kartoffelmel 150g AMA Bagning