Oprindelse: AMA
Pynt:
1) Del kødet i 4 stykker og tril dem til faste kugler. Flad dem ud og form dem til karbonader. 2) Vend dem i mel og drys med salt og peber. 3) Brun AMA Stegning let på en pande og steg karbonaderne ca. 4 min. på hver side. 4) Læg en skive citron og 1-2 sammenrullede benfri sild på hver karbonade og fyld kapers i hver rullede sild. 5) Server retten med ristede kartofler med krydderurter og blandet salat Ristede kartofler m/ krydderurter:
1) Brun AMA Stegning på en stor pande. 2) Kom kartoffelskiverne på og rist dem lysebrune. Vend dem af og til med en paletkniv og skru ned for varmen, når kartoflerne begynder at tage farve. 3) Drys med salt og peber. 4) Fjern panden fra varmen og tilsæt krydderurterne. (gem evt. lidt til pynt).
Retten serveres med blandet salat.
Karbonader: 500g hakket kalve- og flæske småkød Mel til panering 50g AMA Stegning Salt og Peber
Pynt: 4 skiver citron 4-8 benfri sild 4-6 tsk. Kapers Ristede kartofler m/ krydderurter: 150g AMA Stegning 1kg kogte pillede aspargeskartofler i skiver Salt Peber 1 lille håndfuld frisk hakket basilikum eller 1 spsk tørret 1 bdt frisk hakket persille 1 bdt fint klippet purløg